Ontzorgen – Vergemakkelijken – Verbinden – Leuker Maken

De gezichten van Verzilvert

Ontmoet Mart, Rob en Alexander. Drie dynamische mannen van respectabele leeftijd. Zij hebben elkaar gevonden in Verzilvert: een platform voor en door mensen met een aantal jaar levenservaring. Noem het vijftigplussers. Babyboomers. Senioren – dat mag ook al.

Onze ambassadeurs zijn de mensen die onze deelnemers en betrokken bedrijven ontmoeten. Zij helpen je en denken mee over de beste samenwerkingen.

Mart van Grunsven

Mart is een doorgewinterde en betrokken adviseur die graag zijn relaties perfect wil helpen met het behalen van hun doelstellingen. Zijn achtergrond is zeer breed: hij heeft een ruime ervaring in dienstverlening en retail. Die kennis het hij graag in om de partners van Verzilvert breed te ondersteunen!

Alexander Raijmakers

Alexander is een klassieke relatiebouwer pur sang. Zijn netwerk in de regionale ondernemerswereld is omvangrijk en hij weet dat op een passende manier in te zetten voor de relaties van Verzilvert. Daarnaast is het een gezellige en joviale vent met veel humor! Zijn achtergrond in de (inter)nationale handel zorgt er voor dat hij op elk niveau, binnen vrijwel elke sector en branche, kan meepraten!

Rob Pessers

Met een achtergrond als financieel adviseur weet Rob als geen ander wat er bij komt kijken wanneer je over toekomst gaat nadenken. Daarnaast is hij een begenadigd en charmant netwerker in zijn regio. Een ideale gesprekspartner voor bedrijven en organisaties die hun klanten niet alleen iets willen verkopen – maar ook betrokken willen blijven bij het succes en resultaat!

Verzilvert partner worden?

Met Verzilvert richten wij ons op een ondergewaardeerde en desondanks zeer interessante doelgroep: de regionale senioren. Zij staan volop in het leven, zijn actief en participeren (vaak tot op zeer hoge leeftijd) volop in de maatschappij. Meer weten – klik hier!

Contact

Voor meer informatie: stuur een mail aan verzilvert!