Ontzorgen – Vergemakkelijken – Verbinden – Leuker Maken

De gezichten van Verzilvert

Ontmoet Marc, Rob, Johan en Rob. Vier dynamische mannen van respectabele leeftijd. Zij hebben elkaar gevonden in Verzilvert: een platform voor en door mensen met een aantal jaar levenservaring. Noem het vijftigplussers. Babyboomers. Senioren – dat mag ook al.

Onze ambassadeurs zijn de mensen die onze deelnemers en betrokken bedrijven ontmoeten. Zij helpen je en denken mee over de beste samenwerkingen.

Johan van der Hooft

Oud-profvoetballer Johan (onlangs nog bekroond tot beste linksbuiten ooit van Helmond Sport) is de commerciële stofzuiger van Verzilvert. Was hij als voetballer al gewend om veel meters te maken… bij Verzilvert doet hij er met dezelfde passie een schepje bovenop! Als retail specialist weet hij alles over het op de juiste manier inzetten van Verzilvert voor winkels en winkeliers.

Marc Sol

 

Marc is de gangmaker binnen Verzilvert en straalt dat ook uit! Als de benjamin (hij is vijftig jaar oud) is hij de actieve (online) netwerker en richt hij zich met name op de grotere bedrijven die zich aan Verzilvert willen binden. Als een consultant adviseert hij zijn relaties over de te volgen strategie. Maar hij staat ook zijn mannetje op de beurzen waar Verzilvert aan deelneemt – als een volleerd quizmaster brengt hij zijn enthousiasme als geen ander over de bühne!

Rob Hornikx

Rob is, met zijn 62 jaar, de nestor van Verzilvert. Maar als mediaspecialist is hij een kei in het adviseren van zijn klanten en mede-ambassadeurs over de beste strategieën. Rob is een rustige vent met oog voor detail en gaat voor zijn relaties door het vuur. Met een carrière in de zakelijke dienstverlening voelt hij zich het beste thuis in die sector.

Rob Pessers

Met een achtergrond als financieel adviseur weet Rob als geen ander wat er bij komt kijken wanneer je over toekomst gaat nadenken. Daarnaast is hij een begenadigd en charmant netwerker in zijn regio. Een ideale gesprekspartner voor bedrijven en organisaties die hun klanten niet alleen iets willen verkopen – maar ook betrokken willen blijven bij het succes en resultaat!

Verzilvert partner worden?

Met Verzilvert richten wij ons op een ondergewaardeerde en desondanks zeer interessante doelgroep: de regionale senioren. Zij staan volop in het leven, zijn actief en participeren (vaak tot op zeer hoge leeftijd) volop in de maatschappij. Meer weten – klik hier!

Contact

Voor meer informatie: stuur een mail aan verzilvert!