Wat zijn de voordelen?

Deelnemen aan Verzilvert heeft écht alleen maar voordelen! Allereerst: Verzilvert is volledig gratis! Onze Ambassadeurs zijn dagelijks speciaal voor jou op zoek naar de leukste evenementen, bijzondere acties & kortingen en nog veel meer – allemaal dicht bij jou in de buurt. We zorgen er zo voor dat we je verrassen met nieuwe dingen. Elke keer weer!

Voor wie is Verzilvert?

Verzilvert is er voor jou! We helpen je graag met alle kleine en grotere dingen in het leven. We kennen goede adresjes bij jou in de buurt voor mooie producten en diensten. We verzinnen samen met onze partners de leukste evenementen en uitjes. We zorgen ervoor dat je je over steeds minder dingen druk hoeft te maken. En – niet onbelangrijk – dat doen we gratis en helemaal vrijblijvend. Je zit nergens aan vast! Meld je daarom snel aan!

Geen kleine lettertjes...

Verzilvert is er voor jou! We helpen je graag met alle kleine en grotere dingen in het leven. We kennen goede adresjes bij jou in de buurt voor mooie producten en diensten. We verzinnen samen met onze partners de leukste evenementen en uitjes. We zorgen ervoor dat je je over steeds minder dingen druk hoeft te maken. En – niet onbelangrijk – dat doen we gratis en helemaal vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

De gezichten van Verzilvert

Ontmoet Mart en Alexander. Dynamische mannen van respectabele leeftijd. Zij hebben elkaar gevonden in Verzilvert: een platform voor en door mensen met een aantal jaar levenservaring. Noem het vijftigplussers. Babyboomers. Senioren – dat mag ook al.

Onze ambassadeurs zijn de mensen die onze deelnemers en betrokken bedrijven ontmoeten. Zij helpen je en denken mee over de beste samenwerkingen.