Voor wie is Verzilvert?

Verzilvert is er voor jou! We helpen je graag met alle kleine en grotere dingen in het leven. We kennen goede adresjes bij jou in de buurt voor mooie producten en diensten. We verzinnen samen met onze partners de leukste evenementen en uitjes. We zorgen ervoor dat je je over steeds minder dingen druk hoeft te maken. En – niet onbelangrijk – dat doen we gratis en helemaal vrijblijvend. Je zit nergens aan vast! Meld je daarom snel aan!

Met Verzilvert doen we aan vergemakkelijken en verbinden, maken we het leven leuker en ontzorgen we! Alles vanuit één gedachte: het moet een meerwaarde zijn… voor jou!

  • Verzilvert is en blijft volledig gratis
  • Deelname verplicht je tot niets
  • Regionale aanpak, dus dichtbij jou!
  • Informatie, aanbiedingen en acties
1502 TEVREDEN LEDEN
75 PARTNERS
6 TEAMLEDEN
91 VOORDELEN
100 GRATIS
23 EVENEMENTEN

Een beetje historie

Een tijdje geleden hebben aan paar ‘mannen met ervaring’ het heft in eigen hand genomen. Zij vroegen zich af: “Waarom wordt er zo weinig voor mensen van vijftigplus gedaan?”. Als ambassadeurs van het platform Verzilvert verbinden zij regionale evenementen, bedrijven, organisaties en instellingen aan de steeds groter wordende groep Verzilvert-gebruikers. Zij zijn elke dag op zoek naar de leukste adresjes, interessante informatie, leuke dingen om te doen en fijne producten en diensten. Speciaal voor jou!