Verzilvert. Of … Verzilver ‘t!

Met Verzilvert ontvangt u regelmatig relevante informatie, aanbiedingen, weetjes en speciale deals. Die kunt u heel eenvoudig verzilveren, door op de link in de nieuwsbrief te klikken. Op deze manier krijgt onze naam meteen een dubbele lading!

Verzilvert is geen kortingskaart. Geen website. En al helemaal geen vereniging. Verzilvert is het beste van al die werelden! Onze ambassadeurs (die ook in de doelgroep passen) zijn continu op zoek naar interessante uitjes, evenementen, deals en wetenswaardigheden.

We zoeken actief samenwerking wanneer we denken dat we meerwaarde kunnen bieden aan elkaar. Dus zullen onze ambassadeurs verschillende ondernemers in de regio benaderen voor een mogelijke samenwerking. Waarbij het gezamenlijk belang voorop staat.

Andersom werkt ook: denkt u dat u met bedrijf, organisatie of evenement een leuke propositie heeft voor een relatief kapitaalkrachtige doelgroep met veel vrije tijd? Maak dan een afspraak met één van onze ambassadeurs! In een kort gesprek vertellen we u graag wat we voor u kunnen en willen betekenen!

Verzilvert is en blijft gratis!

Aanmelden bij Verzilvert is volledig kosteloos. De kosten worden gedekt uit de opbrengsten die via onze partners gerealiseerd worden.

Verzilvert verkoopt zelf echter geen producten en diensten. Wij zijn een platform voor deze doelgroep. En bieden een gezonde mix van informatie, entertainment, aanbiedingen en weetjes. Waarbij we actief samenwerking zoeken zodat onze partners onder de aandacht kunnen komen bij de doelgroep.

Wilt u meer weten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? weten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? En heeft u een propositie die aansluit bij de behoeften van mensen met een jaartje meer… Zoek dan contact!

Gratis aanmelden

Gratis aanmelden bij Verzilvert? Dat is slim! U blijft daardoor op de hoogte van zaken die voor u (in uw levensfase, situatie en op elk moment) interessant zijn. De ene keer is dat een aanbieding. Maar verwacht ook interessante informatie over pensioen., fiscaliteiten, adviezen, (gratis) evenementen en andere zaken die leuk zijn voor u Aanmelden is super eenvoudig: klik hier!

Onze ambassadeurs zijn altijd op zoek naar vernieuwing. En zijn onze ogen en oren in de regionale en lokale markt. Ze weten vaak als eerste wat er speelt en vertellen dat maar al te graag door aan u!

In een regelmatig verschijnende nieuwsbrief houden we elkaar op de hoogte. En ziet u als eerste wat er speelt en leeft in jouw regio speciaal voor u!

De Voordelen van Verzilvert

 • Meedoen met Verzilvert is Gratis
 • Inschrijven verplicht je tot niets
 • Wij werken regionaal: je ziet dus dingen bij jou uit de buurt!
 • Informatie, aanbiedingen en acties gaan hand in hand
Lees meer

Acties

Van voordelig etentje bij het Nuenense restaurant Olijf tot extra korting bij een fysio- en fitness-studio. En van een goed advies door een ervaren en betrokken fiscalist tot een speciale badkamer-renovatie met veilige comfortdouche! Zomaar een greep uit de aanbiedingen en acties bij verzilvert.

 • Korting op producten en diensten
 • Speciale en unieke extra’s
 • Maatwerk advies en installaties
 • Advies op financieel, fiscaal en organisatorisch gebied
 • Focus op beleving, comfort en gezondheid
 • Toegesneden op uw wensen en situatie

Ondek ze hier allemaal!

Ontdek acties

Onze ambassadeurs

Ontmoet Mart, Alexander en Rob. Deze energieke mannen vormen de basis van Verzilvert. Als Ambassadeurs brengen ze jou zo vaak als je wilt in contact met de bedrijven, evenementen, restaurantjes en nog veel mee die zich graag aan je presenteren! Hoe dit zo ontstaan is? Dat leggen ze graag aan je uit!

Lees verhalen

De Spelregels

 • Meedoen is gratis en vrijblijvend
 • Na aanmelding ontvang je regelmatig e-mail van Verzilvert
 • We nodigen je altijd uit voor leuke evenementen en bijzondere deals
 • Opzeggen kan heel eenvoudig
Lees verder

Verzilvert partner worden?

Met Verzilvert richten wij ons op een ondergewaardeerde en desondanks zeer interessante doelgroep: de regionale senioren. Zij staan volop in het leven, zijn actief en participeren (vaak tot op zeer hoge leeftijd) volop in de maatschappij. Meer weten – klik hier!

Contact

Voor meer informatie: stuur een mail aan verzilvert!