Financiën

RegioBank kiest voor de regio

In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest bewust voor de regio. En zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom start RegioBank in september een lokale actie.

Een actie waarvoor Veldsink – Bekx Adviesgroep  een mooie samenwerking met alle aangesloten winkels van Mierlo Centrum heeft. Mensen die met een betaalrekening naar RegioBank overstappen, krijgen een cadeaubon van Centrum Management, Mierlo Centrum t.w.v. € 25,– cadeau. Hiermee hoopt Veldsink – Bekx Adviesgroep  nieuwe klanten te verwelkomen en zo ook het lokale ondernemerschap te bevorderen.
RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijk contact gewoon even binnen kunnen lopen.

Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. ‘Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langskomt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt.’ Aldus Joan Bekx. Mensen kunnen bij RegioBank terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

Overstappen is zo geregeld
Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgt Veldsink – Bekx Adviesgroep met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Zij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Deze persoonlijke service waarderen klanten. In november kreeg RegioBank van haar klanten nog een 9 als rapportcijfer in de Geldgids van de Consumentenbond, het hoogste cijfer van alle Nederlandse banken*.

Over RegioBank
Met ruim 530 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. RegioBank maakt deel uit van de Volksbank. Vanuit onze missie om te bankieren met de menselijke maat dragen wij bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland.

Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

* Bron: Geldgids #7, november 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *